XDette nettstedet benytter informasjonskapsler
Disse blir brukt for innsamling av statistikk, gi deg en bedre opplevelse og brukertilpassing av nettstedet. les mer i vår Personvernerklæring. Ved å bruke dette nettstedet aksepterer du bruk av informasjonskapsler.
Profesjonelle design løsninger
Les mer om ProfilDesign CMS
VegaDesign.net

Du er besøkende
nr 92 397
siden 01.08.2014

Før du bestiller

Når du skal bestille et nettsted kan du spare deg selv for mye tid og arbeid. Vi vet ikke hva du vil ha. Ved å gå gjennom denne lille sjekklisten vår kan du spare deg selv og oss for mye tid og arbeid.

 

Ta frem penn og papir.

 

  1. Hva skal nettstedet inneholde? Hva ønsker du å formidle?
  2. Oppgradering av din eksisterende nettside, eller helt nytt nettsted?
  3. Bilder, dokumenter og tekst. Har du dette klart, eller mesteparten av dette klart, så vil dette gjøre prosessen mye raskere og enklere for oss.
  4. Farger/tema. Har du en farge du ønsker å bruke? Kanskje to farger? Dette vil gjøre det raskere for oss å sette sammen en fargepalett som skal brukes for ditt nettsted/design.
  5. Hvilke funksjoner ønsker du? Er det noe spesielt du ønsker? Kontaktskjema, gjestebok.. kanskje en mulighet for å rekrutere nye medlemmer? Jo mer informasjon du har, jo bedre produkt vil vi kunne levere. Samtidig vil prosessen gå mye raskere. Dette vil gjøre det lettere for oss å sette opp et produkt som svarer til dine ønsker.
  6. Har du et fast budsjett for å drive nettsted eller skal vi sette sammen en pakke for deg? Å sette opp et nettsted er én ting, å drive det er noe annet. Skal du stå for driften selv eller ønsker du noen med teknisk kompetanse til å gjøre mesteparten av jobben for deg?

Dersom du har noen lunde svar på disse er det bare å ta kontakt. Vi vil kunne finne en god løsning for deg. Du har noe du vil formidle, vi tar oss av det tekniske.

 

Kontakt oss her.

 
 
MOB: 916 99 215
VegaDesign.net
Høgåsen 36
8980 Vega
Org.nr: 994 171 267
Det tok 0.2346 sekunder å laste siden.
Opphavsrettigheter 20©06 VegaDesign.net - Alle rettigheter forbeholdt
Design, layout og system: VegaDesign.net
   Valid HTML 4.01 Transitional  
Personvernerklæring

Brukernavn: 
Passord: 
  Glemt passord?
   
       
 
   
  Drevet av Vega CMS (PHP) 6.0.2.5
- Profesjonelle design løsninger -

Opphavsrettigheter © 2006 VegaDesign.net
- Alle rettigheter forbeholdt