Your own website? you are in the right place
Now you get everything you need to get on the web! You can now rent Vega CMS, including design and support,
for only € 20,- a month!
A simple way to rent tools and technical personel, and the site? it's yours.
Startup fee: € 139,- Read more..
Vega CMS
Help
Booking
   Meny

Latest news:

Warning! Microsoft scammers upshift before Christmas
22nd of December 2015 10:32 AM
De spoofer norske nummer for at du skal tro...
» Read more..

Feilrettinger på vei
(2015/Aug/31)
Tekniske problemer
(2015/Aug/20)
Sikker tilkobling til VegaDesign.net
(2014/Sep/04)

» More news..


 
 
 
 

Oppdatering av publiseringsløsningen (Vega CMS):Oppdatering av system er raskt

Vi utvikler og forbedrer kontinuerlig systemet, retter feil, forbedrer sikkerheten og legger til nye funksjoner.

 

Oppdatering av systemet følger med ved bestilling av ny webside. Oppdateringene til systemet utføres så lenge det er et løpende abonnement. Det må foreligge en gyldig avtale dersom systemet skal oppdateres.

 

Selv om lisensavtalen utgår, kan du bruke systemet uten hindringer, men systemet vil ikke oppdateres automatisk med nye feilrettinger uten en gyldig avtale. (For at avtalen skal være gyldig må VegaDesign.net ha tilgang til FTP serveren hvor nettsiden er lagret, samt et abonnement)

Dette inkluderer også oppdateringer av innhold, support og opplæring.

 

Forleng din avtale i dag.

 

Dersom du ønsker å vite priser på andre tjenester kan du se prislisten, eller du kan ta kontakt med oss for en uforpliktet samtale.

 

Vi tar forbehold om prisendringer.

 

 

Generell informasjon

Noen spørsmål og svar

 

Hva oppdateres?

Her oppdaterer vi, eller hjelper deg med å oppdatere innholdet på nettstedet ditt, samt oppdaterer systemet med feilrettinger og nye funksjoner. Det kan være tekst, bilder og diverse designelementer. Også slike ting som du ikke har tilgang til via kontrollpanelet.

 

 

Hvorfor et abonnement?

Systemene som Vega CMS kjører på er stadig under oppdatering og feilrettinger også. Om det blir oppdaget sårbarheter i disse, vil utviklerne av disse systemene utstede en oppdatering og da kan enkelte funksjoner slutte å virke. Da må det gjøres endringer til Vega CMS for at det skal fungere. I enkelte tilfeller har vi sett at nettsteder har sluttet å fungere. Programvare er stadig i endring. Derfor lønner det seg heller for deg å starte et abonnement, enn å kjøpe et nettsted til flere titalls tusener.

 

 

Hva kan endres på designet?

Du kan ikke kreve at vi skal endre totalt på utseende til nettstedet. Vi gjør bare mindre oppdateringer til designet dersom nettstedet er produsert designmessig av oss eller en av våre underleverandører. Dersom designet er laget av en av våre underleverandører må vi innhente godkjennelse fra underleverandør for å foreta endringene.

Er designet levert av andre kan vi ikke utføre oppdateringer til designet som kan ødelegge dette, da et design til et nettsted er et åndsverk og beskyttes av åndsverkloven. Det må foreligge en godkjennelse fra eier av nettstedet og den som har laget designet før større endringer kan gjøres.

 

 

Får jeg logo ved et abonnement, og kan jeg bruke den til å trykke på visittkort osv.?

Logo er et varemerke og dette er en egen prosess for å konstruere, og dekkes ikke av et abonnement. En logo må derfor bestilles utenom. Ved bestilling av logo vil denne legges til nettstedet og utstedes i formater slik at du kan få det trykket opp på alt fra visittkort, klær, brevark osv. Du kan til og med bruke den til å få logoen på lastebiler og fly. Normalt er det trykkeri eller bedrifter som har spesialisert seg på å konstruere slikt materiale. Vi leverer bare det digitale materiellet her.

 

 

Hvem er ansvarlig for innholdet på mitt nettsted?

Eieren eller den som legger ut oppdateringen. Dersom du ønsker vi eller en av våre underleverandører skal legge ut innhold, er du selv ansvarlig for at innholdet ikke bryter med gjeldende lover og regler. I enkelte tilfeller kan vi (eller en av våre underleverandører) nekte å legge ut innhold på vegne av kunde. Husk alltid at et domene er registrert på en juridisk eier. VegaDesign.net kan ikke holdes ansvarlig for innhold på eksterne nettsteder.

 

 

Kan jeg oppdatere innholdet på mitt nettsted selv?

Ja til en viss grad. Systemet er bygget slik at du skal kunne oppdatere innholdet etter eget ønske. Andre gjenstander kan være innebygget og da kan bare mindre endringer utføres.

 

 

Må jeg fornye mitt abonnement når det går ut?

Nei, dette er helt opp til deg. Du velger selv om du vil at vi skal stå for oppdateringene av systemet. Les mer om bindingstid.

 

 

Hvordan mottar jeg oppdateringene?

Du vil ikke bli varslet om dette. Så lenge det foreligger en gyldig lisens/abonnement, vil vi automatisk oppdatere systemet til ditt nettsted i lisens perioden. Det vil ikke bli utsendt noen CD med oppdateringene på. Vi kobler opp mot ditt nettsted og foretar oppdateringene.

 

Når det gjelder innhold kontakter du oss eller en av våre underleverandører som du kjøpte systemet gjennom, så legger vi eller underleverandør inn innholdet for deg, eller hjelper deg med å legge inn dette. Du kan også velge å legge ut nytt eller oppdatere eksisterende innhold selv. Husk: du eier nettstedet.

 

 

Hva menes med underleverandør?

En underleverandør er personen eller bedriften som du kjøpte nettstedet av, eller en partner hos VegaDesign.net.

 

 

Hva kreves for at dere skal oppdatere systemet?

Følgende krav må oppfylles for at vi skal kunne oppdatere systemet på ditt nettsted:

  • VegaDesign.net har full FTP og MySQL tilgang til server hvor systemet ligger på. Vi må ha mulighet til å endre filene som ligger på serveren for å kunne oppdatere.
  • Gyldig lisens/abonnement må foreligge. Det vil si at det er bestilt oppdatering av systemet og at lisensperioden/abonnementet ikke er utløpt.

 

Hva skjer dersom jeg ikke oppfyller disse kravene?

Da kan vi ikke oppdatere systemet, innholdet, funksjoner, moduler eller designet.

 

 

Hvis jeg oppdager en feil, vil dere rette dette?

Ja, men vi må få vite om feilen. Send oss en e-post med hva feilen går ut på og hva du gjorde da feilen oppstod.

 

 

Jeg har en gyldig avtale fra før, kan jeg forlenge denne?

Ja det kan du. Bestiller du oppdatering av systemet i en periode hvor du har en gyldig avtale, blir det nye tidsrommet plusset på det eksisterende.

 

 

Jeg ønsker å binde meg for et år til, kan jeg det?

Ja det kan du. En kan maks binde seg for 24 måneder totalt. Du kan binde deg for et år til, så snart det er mindre enn 12 måneder igjen av bindingsperioden. Les mer om bindingstid.

 

 

Hva dekkes av lisensavtalen:
Support ved alle henvendelser gjeldende systemet.
Oppdatering av systemet, av innhold, funksjoner, moduler og noe av designet.

 

 

Dekkes IKKE av lisensavtalen:
Total endring av design. Dette blir sett på som et helt nytt produkt og må bestilles som et eget produkt utenom.

Eksterne systemer som ikke er levert av VegaDesign.net, med mindre dette er avtalt på forhånd.

 


Hvor finner jeg lisensnummeret mitt?
Når du bestilte nettside hos oss, eller en av våre salgssteder, vil det kunne stå på faktura eller bestillingssidene, eller i kontrollpanelet på nettsiden under "System" -> "Administrasjon". Der står også når avtalen utgår. Du vil ikke motta lisensnummeret i posten med mindre du har bedt om faktura på papir..

 

 

Hva skjer når lisensperioden utgår?
Du kan fremdeles bruke systemet. Support og oppdateringer av systemet, innhold, funksjoner, moduler og enkelte designelementer faller bort uten gyldig lisensnummer/abonnement. Modulene vil ikke lenger være tilgjengelig på nettsiden eller i kontrollpanelet.

 

 

Hva om jeg ikke benytter meg av hjelp til innhold?

Om du har et abonnement vil vi fremdeles oppdatere systemet på nettstedet og rette feil. Du vil ikke få reduksjon i prisen

 
 
VegaDesign.net
Høgåsen 36
8982 Vega
Reg.nr: 994 171 267
MOB: 916 99 215
You are visitor nr 94 902 since 2014/Aug/01
It took 0.0408 seconds to load this page.
Copyright 20©06 VegaDesign.net - All rights reserved
Design, layout and system: VegaDesign.net
   Valid HTML 4.01 Transitional  
Privacy Policy

Username: 
Password: 
  Forgot your password?
   
       
 
   
  Powered by Vega CMS (PHP) 6.0.3.1
- Professional design solutions -

Copyright © 2006 VegaDesign.net
- All rights reserved