XDette nettstedet benytter informasjonskapsler
Disse blir brukt for innsamling av statistikk, gi deg en bedre opplevelse og brukertilpassing av nettstedet. les mer i vår Personvernerklæring. Ved å bruke dette nettstedet aksepterer du bruk av informasjonskapsler.
Profesjonelle design løsninger
Les mer om ProfilDesign CMS
VegaDesign.net

Du er besøkende
nr 85 326
siden 01.08.2014

Responsivt webdesign

 

Étt nettsted, flere forskjellige visninger

I stede for å konstruere en nettutgave for mobiltelefon, en for nettbrett og en for pc/mac gjør responsivt webdesign at du kan vise samme nettsted på mange enheter, samtidig som det vises på en mye bedre måte. Den besøkende slipper å forstørre siden på sin mobil.

 

Det gjør at det blir enklere for den besøkende, uavhengi hvilken platform som brukes, å benytte seg av ditt nettsted. Vi konstruerer responsive nettsider.

 

Vi kan i mange tilfeller ta din eksisterende nettside og gjøre denne om til en responsiv side, dersom programmeringen er lagt til rette for dette. Enkelte templater bygget for joomla og wordpress er ikke beregnet for dette.

 

én nettside, flere forskjellige enheter

 

Hva er responsivt webdesign?

Nettsider og anonnser har en fast bredde og vises likt på både mobil, nettbrett og pc/mac, med mindre det er laget maler for hver enkelt.

 

Siden er likevell akkurat den samme for alle, bare at den endrer seg i størrelse, alt etter hva du viser den på. Om du endrer størrelsen på nettleseren din i bredden, og forsøker å gjøre den smalere, vil du se at layout på siden vil endre seg for å tilpasse seg den nye bredden på nettleseren.

 

Det er upraktisk med ti bilder ved siden av hverandre på en mobilskjerm, det blir for smått.

 

I stede tar responsivt webdesign seg av jobben, og ved hjelp av regler endrer den på nettsiden der og da for å tilpasse innholdet for deg.

 

Hovedinnholdet på siden holdes alltid i fokus, men menyer og andre elementer endrer og flytter på seg for å gjøre det mest praktisk å bruke.

 

Alle lenker går til samme sted. Jo flere som linker til ditt nettsted, jo bedre rangering i søkemotorene. Andre nettsider trenger ikke lenke til en side for mobil, en for nettbrett og en for pc/mac. En mobilside inneholder ofte færre lenker enn en nettside beregnet for en pc skjerm, dette kan gå ut over rangering i søkemotorene. I stede tar RWD seg av å tilpasse innholdet på skjermen der og da.

 

Et eksempel er dette nettstedet.
Siden har mindre endringer og menyen har lagt seg sjkult over innholdet.

I første rute vises alt og er slik det ser ut på en pc/mac i de fleste tilfeller. Det andre bildet er hvordan det ser ut på enkelte nettbrett og den siste er hvordan det kan se ut på mobiltelefon.

 

Du kan forsøke å endre bredden på din nettleser så vil du se at denne nettsiden endrer seg for å tilpasse seg og pressantere innholdet på best mulig måte.

 

 

Smarttelefoner og nettbrett

Mange har i dag en smarttelefon, nettbrett eller andre små enheter som de har med seg når de er på farten. Det ville vært synd om en gikk glipp av disse fordi en ikke har tilpasset siden. Da kan det være en god idé med responsivt webdesign og la nettsiden tilpasse seg brukeren i stede.

 

ProfileDesign CMS Pro

Publiseringsløsningen fra VegaDesign er tilpasset for bruk av maler med responsivt design. Du trenger bare gjøre endringer ett sted for at det skal vises alle steder.

 
 
MOB: 916 99 215
VegaDesign.net
Høgåsen 36
8980 Vega
Org.nr: 994 171 267
Det tok 0.2320 sekunder å laste siden.
Opphavsrettigheter 20©06 VegaDesign.net - Alle rettigheter forbeholdt
Design, layout og system: VegaDesign.net
   Valid HTML 4.01 Transitional  
Personvernerklæring

Brukernavn: 
Passord: 
  Glemt passord?
   
       
 
   
  Drevet av ProfileDesign CMS Pro(PHP) 6.0.2.5
- Profesjonelle design løsninger -

Opphavsrettigheter © 2006 VegaDesign.net
- Alle rettigheter forbeholdt