Welcome
Now you get everything you need to get on the web! You can now rent Vega CMS, including design and support,
for only € 20,- a month!
A simple way to rent tools and technical personel, and the site? it's yours.
Startup fee: € 139,- Read more..
Vega CMS
Help
Booking

Responsivt webdesign

 

Étt nettsted, flere forskjellige visninger

I stede for å konstruere en nettutgave for mobiltelefon, en for nettbrett og en for pc/mac gjør responsivt webdesign at du kan vise samme nettsted på mange enheter, samtidig som det vises på en mye bedre måte. Den besøkende slipper å forstørre siden på sin mobil.

 

Det gjør at det blir enklere for den besøkende, uavhengi hvilken platform som brukes, å benytte seg av ditt nettsted. Vi konstruerer responsive nettsider.

 

Vi kan i mange tilfeller ta din eksisterende nettside og gjøre denne om til en responsiv side, dersom programmeringen er lagt til rette for dette. Enkelte templater bygget for joomla og wordpress er ikke beregnet for dette.

 

én nettside, flere forskjellige enheter

 

Hva er responsivt webdesign?

Nettsider og anonnser har en fast bredde og vises likt på både mobil, nettbrett og pc/mac, med mindre det er laget maler for hver enkelt.

 

Siden er likevell akkurat den samme for alle, bare at den endrer seg i størrelse, alt etter hva du viser den på. Om du endrer størrelsen på nettleseren din i bredden, og forsøker å gjøre den smalere, vil du se at layout på siden vil endre seg for å tilpasse seg den nye bredden på nettleseren.

 

Det er upraktisk med ti bilder ved siden av hverandre på en mobilskjerm, det blir for smått.

 

I stede tar responsivt webdesign seg av jobben, og ved hjelp av regler endrer den på nettsiden der og da for å tilpasse innholdet for deg.

 

Hovedinnholdet på siden holdes alltid i fokus, men menyer og andre elementer endrer og flytter på seg for å gjøre det mest praktisk å bruke.

 

Alle lenker går til samme sted. Jo flere som linker til ditt nettsted, jo bedre rangering i søkemotorene. Andre nettsider trenger ikke lenke til en side for mobil, en for nettbrett og en for pc/mac. En mobilside inneholder ofte færre lenker enn en nettside beregnet for en pc skjerm, dette kan gå ut over rangering i søkemotorene. I stede tar RWD seg av å tilpasse innholdet på skjermen der og da.

 

Et eksempel er dette nettstedet.
Siden har mindre endringer og menyen har lagt seg sjkult over innholdet.

I første rute vises alt og er slik det ser ut på en pc/mac i de fleste tilfeller. Det andre bildet er hvordan det ser ut på enkelte nettbrett og den siste er hvordan det kan se ut på mobiltelefon.

 

Du kan forsøke å endre bredden på din nettleser så vil du se at denne nettsiden endrer seg for å tilpasse seg og pressantere innholdet på best mulig måte.

 

 

Smarttelefoner og nettbrett

Mange har i dag en smarttelefon, nettbrett eller andre små enheter som de har med seg når de er på farten. Det ville vært synd om en gikk glipp av disse fordi en ikke har tilpasset siden. Da kan det være en god idé med responsivt webdesign og la nettsiden tilpasse seg brukeren i stede.

 

Vega CMS

Publiseringsløsningen fra VegaDesign er tilpasset for bruk av maler med responsivt design. Du trenger bare gjøre endringer ett sted for at det skal vises alle steder.

 
 
VegaDesign.net
Høgåsen 36
8980 Vega
Reg.nr: 994 171 267
MOB: 916 99 215
You are visitor nr 94 902 since 2014/Aug/01
It took 0.0467 seconds to load this page.
Copyright 20©06 VegaDesign.net - All rights reserved
Design, layout and system: VegaDesign.net
   Valid HTML 4.01 Transitional  
Privacy Policy

Username: 
Password: 
  Forgot your password?
   
       
 
   
  Powered by Vega CMS (PHP) 6.0.3.1
- Professional design solutions -

Copyright © 2006 VegaDesign.net
- All rights reserved