XDette nettstedet benytter informasjonskapsler
Disse blir brukt for innsamling av statistikk, gi deg en bedre opplevelse og brukertilpassing av nettstedet. les mer i vår Personvernerklæring. Ved å bruke dette nettstedet aksepterer du bruk av informasjonskapsler.
VegaDesign.net

Du er besøkende
nr 92 390
siden 01.08.2014

Tjenester


 

» CMS (Content Management System)

Oppdater innholdet på dine egne nettsider selv. Like lett som å skrive en e-post. Vi har utviklet og satt sammen et system som gjør det lett for deg å endre innholdet lekende lett.

Vi utvikler og forbedrer hele tiden systemet for å dekke kundenes behov. Trenger du en funksjon på din nettside som ikke allerede finnes i systemet vårt, kan vi utvikle denne for deg.

Du slipper å lære deg programmering for å lage din egen nettside. Vi har tatt oss av det tekniske. Les mer om CMS systemet.

 


 

» Egen nettside

Har du et budskap, en tjeneste, et produkt eller ønsker å formidle informasjon vil det lønne seg å bruke internett. Du når ut til mange. Du sitter kanskje i øyeblikket å leser dette hjemme hos deg selv og når du har tid til det.

Du legger ut informasjonen din ett sted, og det er tilgjengelig for hele verden. Kanskje du ønsker å sette opp en nettbutikk og selge produkter/tjenester.

Mulighetene er mange.

 

Les dette før du bestiller.

 


 

» Eget webhotell og domene

Vi hjelper deg med å registrere domene. En kort og beskrivende nettadresse kan gjøre det lettere å huske adressen til ditt område på nettet.

 

.no domener krever organisasjonsnummer

 

Les mer om Webhotell og Domene

 


 

» Programmeringstjenester

Hovedområdet vi jobber med er programmering mot web. Vi har utviklet et CMS (Content Management System) som gjør at du kan publisere informasjon på internett effektivt. Vi har mange fornøyde kunder som i dag bruker vårt system.

 

Satsningsområdene innenfor emnet er: PHP/MySQL/Java/CSS/Ajax

Vi samarbeider i dag med flere bedrifter og tilbakemeldingene er positive.

Vi jobber hardt for å følge de standarder som er satt av W3C for programmering av HTML i motsetning til mange andre som leverer nettsider.

Vi bruker blant annet HTML Tidy for å sjekke at koden til nettstedet oppfyller de krav som til en hver tid er satt av Wold Wide Web Consortium (http://www.w3.org/).

HTML Tidy

 
 
 
MOB: 916 99 215
VegaDesign.net
Høgåsen 36
8980 Vega
Org.nr: 994 171 267
Det tok 0.2359 sekunder å laste siden.
Opphavsrettigheter 20©06 VegaDesign.net - Alle rettigheter forbeholdt
Design, layout og system: VegaDesign.net
   Valid HTML 4.01 Transitional  
Personvernerklæring

Brukernavn: 
Passord: 
  Glemt passord?
   
       
 
   
  Drevet av Vega CMS (PHP) 6.0.2.5
- Profesjonelle design løsninger -

Opphavsrettigheter © 2006 VegaDesign.net
- Alle rettigheter forbeholdt